- 6 cuixes de pollastre
- 250 grams de tomàquet natural triturat
- 250 ml de vi ranci
- 40 grams de prunes
- 40 grams d'orellanes
- 600 grams de ceba
- Un grapat de pinyons
- 400ml Caldo de verdures
- Sal
- Pebre negre
- Oli d'oliva
Preparació:
Primer de tot posem sal i pebre a les cuixes i les daurem en una paella, tallarem la ceba a làmines i l'afegirem a la paella, un cop estigui rossa la ceba afegirem el vi i deixarem coure fins que perdi tot l'alcohol. Desprès afegirem el tomàquet i deixarem reduir, un cop hagi reduït el tomàquet posarem les prunes i les orellanes i el caldo de verdures i deixarem coure tot junt uns 30 minuts, per ultim posarem per sobre els pinyons i llest per menjar!!!!
òndia, Sandra, pels ingredients sí que afirmaria que és un pollastre a la catalana però... la foto no ho sembla, no! No veig pinyons ni prunes, i no acabo d'identificar de què són aquests trocets damunt del pollastre. M'il·lustres? Petonets!
ResponEliminaPinyons no en vaig posar....aquests trocets, son daus de moniato....i les prunes i les orellanes estan pero en la foto no es veuen....!!!!
EliminaAmb les presses del dinar només vaig fer aquesta foto...!!!!
Una abraçada!!!
ah, ok! Veia un pollastre molt curiós, de fet, en un primer moment m'ha fet l'efecte que era lacat!
EliminaUi, nonono...!!!!! Poder en la foto no s'aprecia molt bé aquesta recepta, pero et puc assegurar que eren unes cuixes de pollastre a la catalana totalment!!!!!!!! ( sense pinyons que al moment de posar-los vaig veure que no en tenia...jijiji)
EliminaEl vi ranci li va donar aquest aspecte com de caramelitzat!!!
Ja ja ja! De vegades les fotos són poc fiables, oi? Ok, ok! Això del vi ranci m'agrada molt!!
EliminaOhhhhhhhhh! Quin goig veure-les. Ja sento la flaire!
ResponEliminaGràcies!!!
EliminaLa salsa tiene un color muy apetecible, seguro que buenísima la receta
ResponEliminaBesinos
Muchas gracias Belen!!! Un abrazo!!!
Eliminate questa bonissim
ResponEliminaSi senyor...està bonissim!!!! Un peto!!!
EliminaMe encanta esta receta, la salsa te ha quedado estupenda!! Besos desde Cocina con Marta!!
ResponEliminaMuchas gracias Marta!!!
EliminaEns encanten els plats ben de casa nostra!
ResponEliminaAbans poder menjar pollastre era tot un luxe!
Així que aquest plat pot ser ben bé de festa major!
ptns!!
Moltes gràcies!!!
EliminaCon solo ver la salsa de estos muslitos, dan ganas de ponerse a prepararlos ya mismo, te han quedado espectaculares. Besicos
ResponEliminaOStres per fi trobo un blog de cuina catalana!!! Jo em quedo aquí!!!!
ResponEliminaUNa abraçada!
http://www.lamevaprimeracuina.blogspot.com.es/