I PER CELEBRAR-HO AQUESTA RECEPTA, ESPERO QUE LA GAUDIU!!!!
UNA ABRAÇADA MOLT FORTA A TOTS!!!
Ingredients:
- 250 grams de Farina
- 100 ml. d'aigua tèbia
- 50ml. Oli d'oliva
- 1 cullerada de sal
- Formatge
Preparació:
En un bol barregem la farina amb l'aigua, la sal i l'oli, el resultat ha de ser una massa humida, oliosa i elàstica. No s'ha d'enganxar als dits .La deixem reposar uns 30 minuts.
Separem la massa en dos, estirem una porció sobre una placa de forn, i posem muntanyetes de formatge separades entre elles, el formatge pot ser qualsevol, però millor si és tipus mozzarella. Posem l'altra porció de massa al damunt, apretem les muntanyetes de formatge sense arribar a tallar la massa.
Ho posem al forn preescalfat uns 15 minuts a 210 graus o fins que la massa estigui daurada!!!!
felicidades por esas visitas, no hay mejor forma de celebrar que con delicias como estas! un beso
ResponEliminaMuchas gracias Magda, la verdad que una cosa asi levanta muchissimo el animo!!!!
Eliminamira quuina gràcia! El formatge queda amagat dins la coca... m'agrada molt la idea, Sandra! Petons
ResponEliminaJijiji gràcies Marina!!!!
EliminaQue rica y sabrosa, ha esta hora ya es difícil resistirse!! Besos desde Cocina con Marta!!
ResponEliminaIgualmente!!! Un abrazo!!!
EliminaEnhorabona!! n'agaf un trosset per celebar-ho.
ResponEliminaGràcies Margalida!!!
Eliminatiene que estar buenisima la proxima pasate un cachito
ResponEliminaEso esta echo!!!
EliminaQue buena pinta tiene!me encanta esta coca,me llevo la receta a mi cocina y en cuanto tenga hueco la preparo
ResponEliminabesines
Pues claro que si!!! Un abrazo!!!
EliminaPues felicidades por todas esas visitas, y tambien por esta rica coca que tiene que ser una delicia. Besicos
ResponEliminaMuchas gracias!!!
Elimina