- 100 grams de farina
- 2 ous
- 70 grams de mantega
- 25 grams de sucre
- 10 grams de llevat
- Pernil salat
- Formatge rallat
Preparació:
Primer de tot batrem els ous amb el sucre fins que quedin d'un color blanquinós, afegirem la mantega fosa la farina i el llevat i ho barrejarem tot.
Afegirem el formatge rallat i el pernil salat tallat a trossets petits i ho remenarem.
Repartir la massa en els motlles de les mini-magdalenes, però mai omplint més que la meitat, perquè quan creixi la massa no surti del motlle.
Posar-ho al forn pre-escalfat uns 10 minuts a 200 graus, sabreu que estan fetes si punxeu un escuradents i surt net.
Hola Sandra! Quina idea més original! Per cert, passa pel meu blog que t'he deixat un regalet! Petons
ResponEliminaMoltes gràcies Marina!!! M'ha fet molta il·lusió rebre aquest regal de les teves mans!!! Una abraçada!!!
EliminaQuin aperitiu més bo! i el què m'agrada més de tot és que pots fer multiples convinacións!!
ResponEliminaSi senyor bonissim!!! Una abraçada!!!
EliminaEstan molt bones! Jo l'altre dia en vaig fer amb pernil i formatge!! I estaba super bo! Les teves tenen una pinta espectacular :)
ResponEliminaUn petó.
Gràcies, una abraçada!!!
EliminaUn aperitivo muy bueno Sandra!y muy original!
ResponEliminaque pases un buen fin de semana
besos
Muchas gracias Miriam!!!
EliminaQue bones tenen que estar!!
ResponEliminapetons
Bonissimes!!!, una abraçada!!!
EliminaHola Sandra, he descobert el teu blog perquè compartim Premi Primavera, mira si és útil aquest premi que m'ha donat a conèixer quatre blogs ben interessants. Ens anam llegint, petonets desde Mallorca.
ResponEliminaBenvinguda al blog, jo també et vaig coneixer gràcies al premi!!!
EliminaUna abraçada molt forta!!!
tenen que esta bonissimas
ResponEliminaGràcies, una abraçada!!!
Elimina