19 de setembre del 2012

BRAÇ DE GITANA!!!

Aquesta és una recepta per sorprendre, estem acostumats a menjar el braç de gitano dolç...doncs aquest és una braç de gitano salat i farcit amb ingredients salats, es per això que jo l'he batejat com Braç de Gitana!!!.


Ingredients:

  • 100 grams de pebrots del piquillo
  • 2 ous
  • 100 grams de farina
  • 10 grams de llevat
  • 70 grams de iogurt grec
  • 50 grams d'oli d'oliva
  • Sal i pebre.
Per al farcit:

  • Formatge de cabra
  • Formatge d'untar
  • Rúcula
  • Salmó fumat




Preparació:
Posar tots els ingredients per fer la massa en un pot i triturar fins aconseguir una crema fina, posar la mescla sobre la placa del forn folrada amb paper vegetal i estirar-la.
Posar al forn preescalfat una 10 minuts a 170 graus, un cop cuit, treure del forn i enrotllar amb l'ajuda del paper com si fos un caneló, deixar enrotllat fins que es refredi.
Treure la pell al formatge de cabra i aixafar amb una forquilla, barrejar amb el formatge d'untar i extendre per sobre de la massa, posar per sobre del formatge la rúcula i el salmó fumat al gust.
Tornar a enrotllar amb l'ajuda del paper aquest cop fent una mica de pressió per tal de que quedi ben tancat, posar a la nevera unes horetes.
Un cop fred decorar al gust i llest!!!!

9 comentaris:

  1. Això ha d'estar boníssim!!!!! mmmmmmm...m'encanta per presentar als convidats!!!! m'ho apunto!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Us encantarà segur...!!!! La massa la pots variar, en comptes de pebrots li pots posar, espinacs...i el braç de gitana de color verd...jijiji!!!

      Elimina
  2. Que bo, Sandra! Aquest títol és molt enginyós! I m'encanta la idea que has tingut de donar-hi forma de braç de... X Petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Marina, la veritat es que cada cop que el faig te molt exit!!!

      Elimina
  3. Riquísimo este brazo salado..... Besinos

    ResponElimina
  4. Quina bona idea!!! el salmó, la ruca, el formatge, m'encanta tot, l'haurem de tastar!!

    ResponElimina
  5. ohhh segur que sorprèns als invitats amb aquest braç! Gracies per la recepta

    ResponElimina