11 de maig del 2012

Lioneses

Ingredients:

  • 250 CL aigua
  • 5 o 6 ous dependrà de la mida
  • 100 grams mantega
  • 2 grams de sal fina
  • 150 grams farina
Preparació:
Posar al foc, en una cassola, l'aigua amb la mantega i la sal.
Quan la mantega s'hagi diluït i l'aigua comenci a bullir, abocar tota la farina de copi barrejar bé amb una cullera de fusta.
Deixar la massa al foc fins que s'assequi i es desprengui bé de les parets de la cassola. En aquest moment, separar del foc i deixar refredar una mica. Afegir elsous un a un tenint cura de no tirar un ou fins que l'anterior no estigui perfectament incorporat.
Un cop feta la massa, omplir amb ella una mànega pastissera i fer piles de la mida d'una nou sobre una placa de forn greixada tenint en compte que doblaran la seva grandària.
Enfornar a 210 º C durant 15-20 minutsDurant la cocció no convé obrir el forn,perquè la massa no pujaria.
Un cop fredes es poden farcir de nata, de xocolata, de trufa de crema pastissera i inclus de pate o de salmó......gaudiu!!!!!

2 comentaris:

  1. Jolines Sandra, no me puedo ir de puente porque cuando vuelvo no doy abasto con tus recetas, pero chica para un poco que ahora voy a tener muchas pendientes de hacer y muy poco tiempo...
    Bueno los canelones de salmon espectaculares y las cocretas, ni te cuento...
    Voy a seguir mirando, me tienes esclavizá
    Besotes princesa

    ResponElimina
  2. Bienvenida de nuevo!!!
    Los Canelones de salmon te los recomiendo mucho, faciles buenissimos y super resultones!!!
    Ya me diras que tal!!!

    ResponElimina