25 d’abril de 2012

EMPEDRAT

Ingredients:

  • 400 grams de mongeta cuita
  • 2 tomàquets 
  • 1/2 ceba
  • 1 llauna de tonyina 
  • 2 ous durs
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de poma
Preparació:
Primer de tot tallem a daus els tomàquets, la ceba i els ou. Posem les mongetes en una safata, afegim els tomàquets la ceba i els ous, posem sal, un rajolí de vinagre de poma (perquè perdi la fortor la ceba) i oli, remenem bé i afegim la llauna de tonyina(en el meu cas era tonyina al natural), podem afegir també una mica de julivert per donar un toc de color.
Ho deixem reposar a la nevera tapat amb paper film aproximadament 2 horetes, i llestos!!!!!


2 comentaris:

  1. Que bo l'empedrat!!!
    Jo el faig amb bacallà esqueixat!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bonissim!!!! Un dia d'aquests el fare amb bacallà, m'ha agradat la idea!!!!
      Gracies!!!!!

      Elimina