9 de març de 2012

Steak Tartar


Ingredients:
  • 400 grams de filet de vedella (per dues persones)
  • Sal
  • Pebre
  • Salsa Perrins
  • Mostassa de Dijon
  • Cogombrets en vinagre
  • Cebetes en vinagre
  • 1 rovell d'ou
  • 1 raig d'oli
  • 1 ou d'ur
Preparació:
Primer de tot picarem la carn, també li podem demanar al carnisser que ens la piqui, afegim sal, pebre, dues cullerades de mostassa de Dijon, un raig de salsa Perrins al gust, el rovell de l'ou i un raig d'oli, ho remenen tot molt bé.
Tallem les cebetes en vinagre i els cogombrets molts petit, ho afegim a la carn i remenem, tallem també l'ou dur petit i ho afegim a la carn i remenem, ho deixem reposar a la nevera un mínim de 2 hores.
Servim utilitzant un aro per emplatar i acompanyat d'unes torradetes de xapata amb mantega....!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada