1 de març de 2012

PATATES FARCIDES


Ingredients:
  • 2 patates Kennebec
  • 12 xampinyons
  • 1 ceba
  • formatge fresc batut 0% matèria grassa
  • sal i pebre
Preparació:
Primer de tot posarem la ceba tallada petita a enrossir en una paella, quant estigui feta afegirem els xampinyons nets i tallats a trossos petits, deixarem que es facin.
A part netejarem les patates els i fem unes punxades amb un ganivet i les posarem al microones una 10 minuts els hi donarem la volta i uns 10 minuts més.
Les deixem refredar i un cop estiguin fredes les tallem per la meitat i les hi trèiem la polpa amb l'ajuda d'una cullereta, reservem.
Afegim la polpa de la patata a la barreja de la ceba i els xampis, i també posem el formatge fresc (també podem posar crema de llet), donem unes voltes afegim sal i pebre al gust i ja podem omplir les patates.
Posem per sobre de les patates una mica de formatge rallat i les posem a gratinar uns minuts i ja estan llestes per menjar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada