14 de març de 2012

Calçot enrotllat amb salsa romesco


Ingredients:

Per al romesco:
  • 3 tomàquets madurs escalivats
  • Alls escalivats
  • 80 grams d'ametlles torrades
  • 2 nyores
  • 1 llesca de pa torrat
  • 250 grams d'oli d'oliva verge extra
  • 50 grams de vinagre
  • Pebre vermell
  • Sal
Per al rotllet:
  • Salsa romesco
  • Pasta philo
  • Calçots escalivats
  • Mantega
Preparació:
Per al romesco:
Primer de tot cal que posem en remull les nyores el dia abans,preescalfem el forn a uns 200 graus i escalivem els tomàquets i els alls, els tomàquets estaran en uns 15 minuts i els alls els traurem una mica abans. Un cop escalivats netegem de pell i pepites els tomàquets i netegem un a un els alls, ho anem posant tot al vas de la batedora, anem afegint les ametlles, les nyores, el pa torrat, l'oli el vinagre i batem.
Finalment afegirem una cullerada petita de pebre vermell i la sal al gust i batrem de nou.

Per als rotlles:
Estirarem la pasta philo amb molt de compte ja que es trenca fàcilment, posarem un calçot escalivat a sobre de la pasta i salsejarem per sobre amb el romesco, enrotllarem i posem sobre una plata de forn, un cop tinguem fets tots els rotlles, desfarem la mantega al microones uns segons i pintarem els rotlles, preescalfem el forn a uns 200 graus i fornegem fins que estiguin daurats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada