21 de febrer de 2012

RISSOTTO AMB CEPS I GALETA DE PARMESANO





Ingredients:
  • Arròs bomba
  • Ceba
  • Ceps
  • Parmesano
  • Caldo de verdures o de pollastre
Preparació:
Primer de tot posem a hidratar els ceps (en el meu cas els vaig comprar secs i primer els hem d'hidratar), en una paella posem a daurar la ceba amb una mica de mantega, un cop estigui feta i afegim els ceps tallats a trossos, desprès afegim l'arròs ( jo poso una tassa de cafè plena d'arròs per persona), li donem unes voltes i desprès anem afegint el caldo fins que l'arròs estigui fet. El caldo pot ser de tetrabrik o be de pastilla, jo en aquest cas va ser de pastilla i era de verdures.

Per la galeta de parmesano:
Posem el forn a 200 graus i sobre paper de forn posem una muntanyeta de parmesano empolsinada amb orenga i una mica de pebre, ho posem al forn i quant estigui desfet ho trèiem i deixem refredar perquè quedi la galeta ven compacta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada