- 250 grams de noodles
- 1 pebrot vermell
- 1/2 ceba
- 2 pastanagas
- Oli d'oliva
- Salsa de soja
- Sal
Rentem i tallem les verdures a daus petits, posem una mica d'oli en el wok i sofregim les verdures.
A part bullim el noodles amb força aigua calenta amb una mica de sal, segons el temps que indiqui el fabricant. Escorrem l'aigua i reservem.
A les verdures de tenim en el wok, afegim 2 cullerades soperes de salsa de soja i remenem, afegim també elsnoodles i remenen tot bé perquè es barregin tots els ingredients.
Boníssims!!!!!!!!!!!!!
oh sí, que bons! A mi m'agrada molt la pasta tipus oriental, jo crec que és la que m'agrada més! Has provat els udon? També són perfectes per receptes així com l'has fet tu. Petons
ResponEliminaHola Marina, els udon els he provat en un restaurant japo de l'illa...l'UDON, jijijijiji!!!!!
EliminaTambé m'agraden molt.
Sólo puedo decirte que me encanta!! soy una apasionada de la comida oriental y en casa comenos noodles, undon, tallarines, fideos... de todas las clases y maneras!! Besos!!
ResponEliminaA nosotros tambien nos encanta....un abrazo Marta!!!
EliminaM'agraden molt els noodles i tota la pasta oriental en general!
ResponEliminaAquests amb verduretes han d'estar boníssims!
ptns!!
Molt bones, si senyor!!!
Elimina