27 de febrer del 2013

Makis sense arròs!!!

Ingredients:



  • 6 fulles alga nori
  • Fulles enciam 
  • Paté vegetal (pot ser d'espàrrecs, de carxofa, de xampinyons...)
  • Salmó, formatge fresc, palets de cranc, tires de pebrot...
Preparació:
Primer de tot posarem la fulla d'alga nori sobre l'esterilla per fer el sushi, posarem per sobre les fulles d'enciam, deixant lliure els extrems de l'alga per tal de poder fer el rotlle, untarem per sobre el paté vegetal que més ens agradi, i a sobre del paté i posarem els inf¡gredients que més ens agradin, salmó, tires de pebrot, palets de cranc....per enrotllar, untarem els extrems amb una mica d'aigua i farem el farcellet.

 Repetirem l'operació amb totes les fulles d'alga, un cop fets tots els rotlles, els tallarem a rodanxes i servirem..... és boníssim i pels qui no els hi agrada el peix cru es una molt bona opció per menjar makis!!!!




3 comentaris:

  1. Molt bo, sandra! Ara, això de vegetal no del tot, si porta salmó, o formatge, o palets de cranc... en tot cas, sense hidrats perquè no porta arròs, no? Petons!

    ResponElimina