- 75 de farina de rebosteria torrada
- Mantega per engrassar
- 200 rams de Torró de jijona
- 4 ous
- 100 grams de sucre
- nata per decorar
Preparació:
Primer de tot s'ha de torrar la farina en una paella fins que estigui de color marró, no deixar de remenar i vigilar de que no es cremi.
Engrassarem els motlles amb mantega.
Batrem el torró, els ous, el sucre i la farina tot junt, fins que quedi una pasta espesa, omplirem els motlles i just en el moment de consumir, fornejarem a 180 graus uns 8-9 minuts.
A l'hora de servir acompanyarem amb nata......Boníssims!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Este nunca la había visto, es mucho mas navideño que el coulant normal.
ResponEliminaBesinos
Este es navideño total!!!!
Eliminabuuff Sandra!!
ResponEliminaamb aquest coulant si que m'has tocat el cor...no saps el que m'arriba a agradar el Torró de Xixona! encara més que la xocolata...
Em sembla una proposta molt bona! i no cal que et digui que me l'emporto!!
Espero tenir temps per provar-la algun dia d'aquestes festes!!
ptns!!
Es tot teu!!!! Espero veure'n el resultat!!!
EliminaHola wapa!!! estic de sorteig en el meu blog, pasat i dona un cop d'ull.
ResponEliminaPetons
http://conplatoplano.blogspot.com.es/2012/12/un-ano-disfrutando-con-vosotros.html
Gracies, lola!!!!
EliminaUnos coulants deliciosos de turrón y originales por que no están vistos.
ResponEliminaSeguro que estaban buenísimos.
Un beso.
Si señor estaban buenisimos!!!
Elimina