- 1 litre de nata
- Preparat per flam 8 unitats
- 2 tasses de cafè (pot ser descafeïnat)
- Sucre
Posem la nata a bullir juntament amb el preparat per flam i les dues tasses de cafè quant comenci a bullir afegim el sucre al gust i apartem del foc.
Posem en flameres i a la nevera fins que qualli. Està boníssim i és molt fàcil!!!
Oh, sandra! Es menja sol aquest flam!!! Fa tan temps que el vull fer, el de cafè, que ja fa riure. Has fet servir un motlle que li dóna una forma molt xula!! Petonets
ResponEliminaGracies Mraina!!!
EliminaQue bo que ha de estar!! Es molt senzill de fer! Ho probaré!! Petons
ResponEliminaEsta bonissim, moltes gracies Elena!!!
Eliminaquina delicia
ResponEliminaGracies!!!
EliminaDelicioso, me gusta muchísimo, aunque le ultima vez que lo hice me costó una buena quemadura, pero bueno.......luego me vengué comiéndomelo.
ResponEliminaBesinos
Jejeje...buena venganza!!!
EliminaPues si que se ve fácil y de lo más apetecible!!, me encantan los flanes, besos!!!
ResponEliminaFacil y buenissimo!!!
EliminaOohhh aixo caura
ResponEliminaper diumenge! Ñam ñam ;)
Espero que agrades moltissim!!!
Elimina