26 de setembre del 2012

PASTIS SACHER!!!

Estic flipant!!!!! Més de 8000 visites!!!! Gràcies a tots per fer-ho possible!!!
I per celebrar-ho ni hi ha res millor que un bon pastis de xocolata!!!

Ingredients:

  • 6 clares d'ou
  • 40 grams de sucre
  • una mica de sal
  • 200 grams de xocolata de postres
  • 130 grams de mantega
  • 130 grams de sucre
  • 6 rovells d'ou
  • 120 grams de farina de rebosteria
  • 1 cullerada de royal
  • Melmelada de maduixa (o qualsevol altre que agradi)

I per la cobertura del pastis:
  • 150 grams de xocolata per fondre
  • 50 grams de mantega
  • 50 grams d'aigua
Preparació:
Primer de tot batrem les clares a punt de neu amb 40 grams de sucre i una mica de sal. Reservem.
En un vol a part fondrem els 200 grams de xocolata amb 150 grams de sucre i  els 120 grams de mantega, un cop fos, anem afegint els rovells un amb un i remenem, desprès afegim la farina i el llevat i remenem, un cop aquesta barreja estigui homogènia afegim les clares a punt de neu a poc a poc.
Engrassem un motlle, posem la barreja i ho fornegem durant uns 45 minuts a 180 graus o fins que al punxar el pastis amb una ganivet aquest surti net. 
Un cop estigui el pastis cuit el deixarem refredar, quant estigui fred el tallarem per la meitat i el farcirem amb la melmelada de maduixa. Per la cobertura posarem a fondre al microones els 150 grams de xocolata, els 50 grams de mantega i els 50 grams d'aigua, un cop desfet ho tirarem per sobre del pastis.
Per decorar podem posar boletes de xocolata, ho el que vulguem!!!!
Deixar refredar perquè la capa de la cobertura quedi dura i llest per menjar!!!!





18 comentaris:

  1. Que delicia!! yo quiero un trozo!! Besos desde Cocina con Marta!! Que rica!!!

    ResponElimina
  2. Rica, rica, y que bonita y original adornada.

    ResponElimina
  3. Enhorabona!!! i quina pinta el pastíss..... petons!

    ResponElimina
  4. quin pastiss mes bo enhorabona per totes aquestas visitas en tindras moltes mes

    ResponElimina
  5. quin pastís més bo!! els guarniments són molt bonics!

    ResponElimina
  6. Holaaa, enhorabuena por ese montón de visitas!
    Has preparado un pastel que yo me chuparía los dedos! es precioso. Podías haber puesto el corte así se me ponían los dientes más largos jajajjaa
    Un besoooo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marisa, tienes razon, pero cuando me di cuenta ya se havian terminado la tarta...!!!!jajajaja!!!

      Elimina
  7. Felicitats, Sandra!!! Unes bones postres per aquesta gran celebració! El sacher és un pastís tot senyor! Petons

    ResponElimina
  8. Guauuuu, que cosa más bonita, preciosa tarta y seguro que deliciosa. enhorabuena por las visitas.
    Un beso

    ResponElimina