- 2 tasses de farina integral
- 1 tassa de farina blanca
- 1 pessic de sal
- 1/2 tassa de sèsam
- 2 tasses d'aigua freda
- Oli d'oliva
- 250 grams de nous picades
- 3 cullerades de sucre moreno
- 1 cullerada de canyella
Per l'almibar:
- 1 tassa i 1/2 de sucre
- 1 tassa d'aigua
- una mica de suc de llimona
Preparació:
Primer de tot començarem per amassar la farina amb l'aigua, una mica de sal i afegim oli i sèsam, ho treballem tot junt i deixem reposar.
Amb un corro aplanem la massa molt fina, l'untem amb oli d'oliva i la empolvorem amb la nou, el sucre i la canyella i enrotllem i tanquem les puntes.
En una plata de forn untada amb oli d'oliva col·loquem en espiral els rotllos de massa farcida i pintem amb oli d'oliva.
Fornegem durant uns 20 minuts a 200 graus, fins que estigui daurada.
Preparem l'almibar bullint l'aigua amb el sucre i el suc de llimona durant uns 10 minuts.
Afegirem l'almibar per sobre de la massa un cop hagi sortit del forn.
Quines postres més originals i bones que ens expliques, Sandra! Petonets
ResponEliminamoltes gràcies Marina!!!
EliminaMmm té molt bona pinta! Mai havia vist aquest postre ni l'havia sentit. M'ha semblat molt bo i original, a veure si m'animo i la provo de fer, encara que fer masses no se'm dóna massa bé.
ResponEliminaUna abraçada.
Es molt fàcil i la massa no et donara massa feina...!!!
Eliminasuper original i gustos
ResponEliminaGràcies!! Un peto!!!
Elimina