3 de setembre del 2012

Calamars Farcits!!!

Bon dia a tots!!!
Ja torno a ser aquí, i tinc les piles ven carregades per tornar a fer molt bones receptes i compartir-les a tots vosaltres.
I per començar us posaré una recepta de Calamars Farcits, fàcil i econòmica.

Ingredients:


  • 12 calamars
  • 8 cebes
  • Daus de pernil salat
  • Pa rallat
  • Vi blanc

Elaboració:
Primer de tot netegem els calamars (o demanem al peixater que ens els netegi).
Tallem la ceba i la daurem en una paella amb oli sal i pebre, quant estigui tobeta afegim el vi, un com el vi hagi perdut tot l'alcohol, incorporem els tentacles del calamar i les aletes juntament amb el pernil salat, remenem be i afegim una o dues cullerades de pa rallat.
Farcim els calamars i els tanquem amb escuradents, els segellem a la planxa amb una mica de sal i els deixem coure fins que estiguin daurats pels dos costats.
Llestos per servir i bonissims!!!!!!!!!!!!

6 comentaris:

  1. Que bons, Sandra! I fets a la planxa, que no ho he provat mai perquè sempre els faig amb cassoleta, han de ser boníssims! Tots torradets. Bona proposta! i fàcil!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Marina, la veritat es que són molt fàcils de fer i el resultat és espectacular!!!

    ResponElimina
  3. Quina facilitat i rapidesa! segur que algun dia en faré!

    ResponElimina
  4. Hola Sandra! que ricos estos calamares, faciles y rapiditos. Aqui tienes una seguidora más. Besos

    ResponElimina