2 de juliol de 2012

Témpora de sardines fresques!!!

Ingredients:

  • Sardines fresques (Peixateries Vila-Massana)
  • Tomàquets Herrero
  • Farina de tempura
  • Aigua freda
  • Sal
  • Oli d'oliva
Preparació:
Primer de tot netejarem bé les sardines treurem el cap i les espines,( no cal dir que a la teva peixateria de tota la vida et netejaran les sardines amb molt de gust) salar-les lleugerament i punxar en un pal de broqueta juntament amb un tomàquet cherry senser.
Per preparar la témpora només cal afegir aigua freda a la farina ja preparada, fins que quedi una pasta densa.
Arrebossar les sardines amb la témpora i fregir amb abundant oli calent, posar sobre paper absorbent perquè deixi anar l'excés d'oli i llest per menjar.

5 comentaris:

  1. Haviam si un dia t'animes a fer una orli!!! Bona recepta de cara a l'estiu!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Oks, agafo la idea i un dia d'aquets la fare....!!!!!!!! No la he fet mai aixi que a veure que passa!!!!!

      Elimina
  2. Que ricas las sardinas,me encantan y a la barbacoa mas!estan buenisimas!besos

    ResponElimina