6 de juliol de 2012

Pastissets de festucs

Ingredients:

  • 100 grams de nabius
  • 100 grams de mantega
  • 3 ous
  • 85 grams de sucre
  • 65 grams de farina
  • 1/2 cullerada de llevat
  • 50 grams de festucs finament mòlts
  • Sal
  • Sucre llustre
Preparació:
Preescalfar el forn a 200 graus. Untar un motlle rectangular amb la mantega.
Fondre 100 grams de mantega i deixar refredar una mica. Separar les clares i els rovells, batre els rovells amb el sucre , afegir la mantega, la farina, el llevat i una mica de sal.
Muntar les clares a punt de neu i afegir-les a la barreja anterior amb compte de que no es baixin.
Afegir els festucs i els nabius, i barrejar amb molta cura.
Abocar la mescla en el motlle i fornejar a 200 graus durant 10 minuts i desprès baixar la temperatura a 180 graus durant uns 20 minuts (controlar el temps i la temperatura perquè no tots els forns son iguals).
Servir el pastisset tallat en petites porcions i empolvoreu-lo amb sucre llustre.

2 comentaris:

  1. Ummm els festucs m´agraden molt, aquests pastissets m´encantaria tastar-los així que els faré....un petonet

    ResponElimina
  2. Ja em diras que tal el resultat!!!!!!!!! Segur que t'encantaran!!!!!!!!!!

    ResponElimina