30 de juliol de 2012

Amanida tricolor!!!

Ingredients:

  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot groc
  • Pernil salat
  • Formatge feta
  • Salsa de soja
  • Sal
  • Oli
  • Pebre negre
Preparació:
Es tallen els pebrots a tires i es fregeixen lleugerament amb una mica d'oli, sal i pebre, un cop estiguin fregides afegim el pernil tallat a tires i un raig de salsa de soja, ho fregim tot junt uns minutets, ho trèiem del foc i afegim el formatge feta tallat a daus i llest per menjar, esta boníssim!!!!!!!!!!!!!!!

2 comentaris:

  1. Mmm... quina bona pinta!! A més, és una recepta molt saludable :) Mai he tastat els pebrots grocs, em sembla una bona recepta per provar que tal son! :)
    Sóc nova per aquí i t'he descobert per casualitat en un link del twitter i ja tens una seguidora més. Felicitats pel blog i les receptes, m'han agradat molt :)
    Et deixo el link del meu blog per si t'interessa i t'agrada: queteapetecehoy.blogspot.com. Les meves receptes són sencilletes, pero intento superar-me :)
    Una abraçada

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Laura, i benvinguda al meu blog.
    Em passare pel teu blog encantada!!!

    ResponElimina