4 de juny del 2012

Sushi!!!!





Ingredients: (per unes 4 persones)

  •  8 lamines Alga nori
  • 250 grams de Salmó 
  • 1 Cogombre
  • 1 pot d' Espàrrecs verds
  • 500 grams d'arròs per sushi
  • 70 grams de Sucre
  • 100 ml de Vinagre d'arròs
  • Un tros d'Alga konbu
  • Aigua
Preparació:
Posar l'arròs en un colador gran i rentar-lo fins que surti l'aigua transparent, desprès deixar-lo en remull durant uns 30 minuts. Escorre, posar-lo en una cassola i cobrir-lo amb aigua, dos dits per sobre de l'arròs i cuinar-lo a foc fort fins que bulli l'aigua, deixar-lo bullir durant 1 minut, baixar el foc al mínim i cuinar-lo uns deu minuts més. Deixar que reposi durant 15 minuts.
A part posem en un casso el vinagre d'arròs, el sucre i l'alga Kombu, ho escalfem perquè es desfaci el sucre i reservem.
Passarem l'arros en un bol gran i el repartirem bé perquè es refredi, anirem afegint a poc a poc la barreja del vinagre, el sucre i l'alga i deixarem reposar tapat amb un drap humit.

Per muntar el sushi nomes em de posar sobre l'esterilla una lamina d'alga nori, cobrir amb l'arròs, posar el salmó tallat a tires i el cogombre i enrotllar, també ho podem farcir de tonyina amb mango, de gambes de salmó fumat.....
Servir acompanyat amb una mica de salsa de soja i un toc de wasabi.

4 comentaris:

  1. La cosa va de sushi avui, Sandra! També n'he publicat uns, però diferents dels teus. Amb salmó m'encanten... ja tenim dos tipus de sushi per no parar! Que bons... he he. Petonet!

    ResponElimina
  2. Ja ho vaig veure, va ser casualitat he amb la de receptes que hi ha per fer i posam la mateixa....!!!!!!!!! A nosaltres ens encanta el sushi, la proxima vegada que en faci, probare de fer la teva recepta!!!

    ResponElimina
  3. Hola Sandra preciosa, has publicado una barbaridad, ahora voy a ir viendolo todo que tengo que ponerme al dia. El sushi me encanta, hasta ahora no me he atrevido con él, siempre lo compro, a lo mejor ahora viendote a tí me animo y me pongo manos a la obra...a ver que tal me queda, ya te contaré
    Besitos mi niña

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eso, eso intentalo en casa, es laborioso pero nada dificil, ya me contaras!!!

      Elimina