11 de juny de 2012

1000 capes de verdures!!!







Ingredients:

  • 1 ceba
  • 1 patata
  • 1 carabassó
  • 2 pastenagues
  • Formatge rallat
  • Sal 
  • Pebre
Preparació:
Es tallen les verdures molt primetes amb una mandolina, es van intercalant capes en un motlle i entre capa i capa una mica de sal, pebre i formatge rallat.
Quant ja esta el motlle ple, es tapa ven tapat amb paper d'alumini per tal de que les verdures es cuinin amb el seu propi vapor.
Es posa al forn preescalfat a 180 graus una mitja hora.
Un cop fred ja es pot tallar i servir.


2 comentaris:

  1. Deliciós, boníssim! Em sembla una manera molt divertida de menjar verdura. T'ha quedat molt atractiu, Sandra. Petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies, la veritat es que queda molt bo i no es gens complicat de fer...verdures tallades, tot al forn i llestos...!!!
      Un peto !!!

      Elimina