31 de maig del 2012

Boletes de patata i tonyina!!!













Ingredients:


  • 4 patates
  • 20 olives
  • 1 lluna de pebrot escalivat
  • 2 llaunes de tonyina
  • Palets de cranc
  • Maionesa
  • 1 ou dur
Preparació:
Primer de tot posarem a coure les patates amb pell amb aigua bullent amb sal durant aproximadament uns 20 minuts.
Les pelem, les passem pel passapurés, salpebrem i les deixem refredar.
A part barrejarem les olives tallades a trossos, el pebrot, la tonyina, els palets de cranc i la maionesa amb l'ou dur.
Fer rodones amb el puré sobre de paper film i posem a sobre una bona quantitat de farcit i tanquem en forma  de bola amb l'ajuda del paper.
Deixem refredar a la nevera, un cop fred servim amb una mica de maionesa i unes olivetes.


5 comentaris:

  1. Ningú diria que són només patates amb tonyina, Sandra... i la sorpresa, a dins! amb pebrotet i tot! Bona idea, guapa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat es que el resultat es espectacular, i més encill no pot ser, ja ho provaras i em dius que tal!!!!!!!!!!!

      Elimina
  2. Pues si que es sencillo Sandra, pero no veas que bonito te ha quedado, además que con estos calores apetecen cosas así fresquitas
    Besos x mil

    ResponElimina
  3. Muchas gracias, al final me podre colorada con tanto alago...!!!!

    ResponElimina
  4. uuummm... que ricas!! me la apunto!!! Un saludo.

    ResponElimina