10 de febrer de 2012

CREPS










Ingredients:

Per fer els creps:
  • 250gr. farina
  • 500gr de llet
  • 2 ous
  • 1 raig d'oli
  • Sal
Per omplir-los:
  • Ruca
  • Formatge d'untar
  • Salmó fumat
  • Pernil dolç
  • Formatge en llenques
Preparació:
Per fer la massa dels creps es barregen tots els ingredients en un bol i es deixa reposar una mitja hora.
Un cop hagi reposat la massa s'escalfa una paella i es fan els creps.
Es poden omplir de qualsevol cosa que ens vingui de gust jo en aquesta ocasió els van omplir, uns amb formatge d'untar, ruca i salmó fumat i els altres amb pernil dolç i formatge, aquests segons un cop omplerts els vaig escalfar 1 minut al microones perquè es fongues el formatge.



4 comentaris:

  1. Buenas noches Sandra,
    En casa nos encantan los creps y los hacemos dulces, salados, muchas veces de las cosas que nos quedan por la nevera...tienen una pinta estupenda los tuyos.
    Perdona, el otro día terminé haciendote un comentario que correspondía a otra persona y encima....diciendo palabrotas que no suelo pero...lo siento.
    Bss
    La cocina de Mar
    http://la-cocina-de-mar.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Mar tranquila ya me imagine que la cosa no iba para mi...!!!! Las creps en mi casa son un vicio!!!!!
    Besitos!!!!

    ResponElimina
  3. Tienen una pinta estupenda esos crepes

    me quedo para seguir tus recetas

    un saludo

    pepe

    ResponElimina
  4. Muchas gracias Pepe espero servirte de gran ayuda!!!!

    ResponElimina