2 de febrer de 2012

PA DE PÈSSIC D'AMETLLES


I de postres:



INGREDIENTS:
  • 150gr. farina d'ametlles
  • 300gr.sucre glaç
  • 80gr. farina
  • 3 clares d'ou
  • 200gr. mantega
Primer de tot muntarem les clares a punt de neu, un cop muntades anar afegint els altres ingredients amb precaució i per ultim afegir la mantega desfeta (la podem desfer al microones)
Repartirem la massa en motlles individuals, preescalfem el forn a 180graus i ho fornejem durant 20 minuts (el temps de forn dependrà del tipus de forn, sempre es millor anar vigilant)
Deixar refredar i desmoldar-los, servir amb una mica de melmelada!!!!!

Amb les postres sóc molt més exacte amb les quantitats dels ingredients ja que sempre que es prepara un postre s'han de tenir sempre en compte les quantitats, sinó les postres mai surten bé. (almenys a mi mai em surten bé)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada