31 de gener de 2012

CANELONS ESPECIALS






INGREDIENTS
  • Pavo
  • 1 pebrot verd
  • 2 tomàquets
  • Tonyina al natural
  • Palets de cranc
Primer de tot tallarem el pebrot i els tomàquets i els palets de cranc molt petitets, seguidament afegirem la tonyina, posarem una rajolí d'oli una mica de sal i una mica de salsa de soja, ho barregem tot bé.
Agafem les llenques de pavo i les omplim com si fossin canelons, o posem al plat de servir i decorem amb maionesa i una mica de vinagre de modena (en el meu cas és un Glasé de vinagre de modena amb un toc de gerds.
Aquesta recepta es ideal per una sopar lleuger.

2 comentaris:

  1. Sandra, em pots donar una opció per substituir el pavo?? es que no sóc gairé de pavo ni pernil dolç!!! jajajaj!!!

    besitos

    ResponElimina
  2. Home si no ets ni de pavo ni de pernil dolç, també ho podries fer amb pernil salat!!!! Anima't a fer-ho i ja em diras el resultat!!!!

    ResponElimina