3 de juliol del 2013

Hamburguesa de Bou amb ceba fumada i formatge!!!

Ingredients:

  • 2 Hamburgueses ( en aquest cas és de bou, però pot ser de vedella, de porc o inclús de pollastre)
  • 2 Cebes
  • Formatge de cabra
  • Sal
  • Pebre vermell fumat
Preparació: 
Primer de tot tallarem la ceba a tires la salarem i li posarem un polsim de pebre vermell fumat, un raig d'oli i cap al microones uns 15 minuts, o fins que la ceba estigui toveta!!!
A part agafarem el formatge li traurem la pela i l'esmicolarem amb l'ajuda d'una forquilla.
En una planxa ven calenta courem l'hamburguesa.
Per muntar el plat, posarem en la base la ceba fumada, a sobre l'hamburguesa i per ultim el formatge de cabra, i li donarem un toc de gratinador per tal de que el formatge es fongui una mica.
Una combinació de sabors boníssima!!!!!


6 comentaris:

  1. té molta gràcia aquest barretet de formatge que hi has posat!! Petons

    ResponElimina
  2. Sencillo pero lleno de sabor, vamos delicioso el plato.
    Besinos

    ResponElimina
  3. Qie ricaaa, yo a veces me la como así, con su cebollita por encima. Con el toque de queso de cabra tienen que estar realmente ricas, besos!!

    ResponElimina