- 2 Hamburgueses ( en aquest cas és de bou, però pot ser de vedella, de porc o inclús de pollastre)
- 2 Cebes
- Formatge de cabra
- Sal
- Pebre vermell fumat
Preparació:
Primer de tot tallarem la ceba a tires la salarem i li posarem un polsim de pebre vermell fumat, un raig d'oli i cap al microones uns 15 minuts, o fins que la ceba estigui toveta!!!
A part agafarem el formatge li traurem la pela i l'esmicolarem amb l'ajuda d'una forquilla.
En una planxa ven calenta courem l'hamburguesa.
Per muntar el plat, posarem en la base la ceba fumada, a sobre l'hamburguesa i per ultim el formatge de cabra, i li donarem un toc de gratinador per tal de que el formatge es fongui una mica.
Una combinació de sabors boníssima!!!!!
té molta gràcia aquest barretet de formatge que hi has posat!! Petons
ResponEliminaGràcies Marina!!!
EliminaSencillo pero lleno de sabor, vamos delicioso el plato.
ResponEliminaBesinos
Muchas Gracias Belen!!!!
EliminaQie ricaaa, yo a veces me la como así, con su cebollita por encima. Con el toque de queso de cabra tienen que estar realmente ricas, besos!!
ResponEliminaGracias Marta!!!
Elimina