- 50 grams de mantega
- 250 grams de xocolata per fondre
- 100 grams de sucre
- 2 ous
- 1 cullereta de vainilla liquida
- 210 grams de farina
- 1/2 cullerada de llevat en pols
- 1 polsim de sal
Preparació:
Primer de tot fondrem la xocolata amb la mantega, al microones, i reservem.
Barrejarem els ous, el sucre la vainilla i la sal fins que doblin el seu volum, afegirem la xocolata i remenarem tot junt, afegir la farina i el llevat "tamisat", i barrejar tot molt bé fins que no quedin grumolls, posar al congelador uns 30 minuts.
Agafar boletes de massa i arrebossar amb sucre glaç, posar en una bandeja de forn separades entre si.
Fornejar a 180 graus uns 10-15 minuts.
Deixar refredar i llestes per menjar!!!!!
Aquesta recepta le tret d'un blog de cuina que he descobert fa poquet: http://www.losfogonesdeanasevilla.com
En vaig fer una vegada unes de molt similars i estaven ben bonets, cruixents de fora i tovetes per dins, nyam!
ResponEliminaQue pintaza tienen estas galletas, me comería unas cuantas!! Besos!!
ResponElimina