- 4 llenguados (demanarem al peixater que ens faci lloms)
- Fulles baby d'espinacs
- 4 talls de pernil salat
- 1 pot petit de pebrots del piquillo en conserva
- 1 pot de llet ideal, o crema de llet
Preparació:
Primer de tot posarem els lloms del llenguado d'un en un sobre paper fil, salpebrem i posem per sobre fulles d'espinac i el pernil, enrotllem com si fos un caramel i tapen bé amb el paper film. Un cop tinguem tots els rotlles els posarem junts en un plat i cap al microones unes 10, 15 minuts, deixem reposar.
En una cassola posem la llet ideal i el pebrots de piquillo, quant estigui calent trèiem del foc i triturem, passem per un colador fi i reservem.
Per muntar el plat posen en el fons del plat la salsa de piquillos i a sobre el rotlle de llenguado!!!!
Es boníssim, fet amb molt poc temps i molt vistos!!!!!
Simplemente exquisito. Sencillo, pero de lo mas sabroso y sano.
ResponEliminaBesinos
Gracias Belen!!!
EliminaHola guapísima tiene que estar muy bueno el lenguado me encanta y nunca lo he hecho así me apunto la receta un beso
ResponEliminaToda tuya!!! Un beso!!!
Elimina