- 2 carabassons
- sal
- pebre
- salsa de soja
- Formatge curat
- Llavors de sesam
Preparació:
Rentarem bé els carabassons, i els tallarem com si fossin espaguetis ( adjunto foto del gatget que tinc).
Els posarem en un vol amb sal, pebre i salsa de soja una estona per tal de que es marinin una mica.
Al moment de servir els acompanyarem amb unes llavors de sesam i unes tires fines de formatge curat.
apa, que guai! és original aquesta màquina! I queden vistosos!
ResponEliminaI també estàn boníssims!!!
EliminaPassat pel meu blog.....tens un detallet meu. Una seguidora anònima que deixa de ser-ho......
ResponEliminaGràcies Colometa!!!! Ara també sóc seguidora teva!!!
EliminaAixò té molt bona pinta Sandra!!. Per cert, On has trobat aquesta meravella de maquineta???
ResponEliminaLa maquineta es pot trovar a qualsevol botiga de parament de la llar....i també per internet en aquest enllaç: http://www.gadgetscuina.com/botiga/es/804-verduras
EliminaBuscant receptes per donar sortida als carabassons (imparables) de l'hort he arribat al teu blog i a aquesta recepta tan sorprenent! m'encanta i aquí em quedo ;-)
ResponEliminaMoltissimes gràcies Eva, sigues benvinguda!!! Una abraçada!!!
Elimina