- 100 grams de pernil salat a talls
- 1 terrina de formatge blau d'untar
- 1 grapat de nous
- 6 dàtils
- 1 motlle de fer glaçons
Preparació:
Primer de tot tallarem les nous i els dàtils a trossets petits i ho barrejarem amb el formatge d'untar, tot seguit a cada forat del motlle de glaçons posarem un tall de pernil que sobresurti pels costats i ho farcirem amb la barreja del formatge i amb el pernil que sobresurt farem un farcellet per tal de que a cada forat i quedi un bombo, taparem amb paper film i posarem a la nevera un mínim de 3 hores, perquè el formatge s'endureixi i no es desmontin els bombons a l'hora de desmotllar.!!!!!
M'agrada, la idea del bombó, i farcint-lo amb formatge blau, nous, dàtils... ha de ser de vici!! Molt bona idea, això dels motlles amb glaçons. Petonets!
ResponEliminaGràcies Marina!!! Una abraçada!!!
EliminaBocado riquísimos, yo que me piro por el jamón serrano. Bueno y por el queso. Así que yo me los como todos jaja
ResponEliminabesinos
Son un autentico vicio...jaja besitos!!!
EliminaMolt bona idea ha de ser molt bona la combinació!!! A mi el formatge blau no em tira gaire però amb un altre tipus de formatge segur que m'encanta!!!
ResponEliminaGràcies Neus, pots posar-hi formatge de cabra...també ho he provat i queda bonissim!!!
EliminaBona idea!! ideal per a un pica-pica!
ResponEliminaAbraçades!
Gràcies Amadeu!!! Petons
Elimina