- 8 tomàquets pera
- 300 grams de filet de panga
- Herbes aromàtiques
- Formatge rallat
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 6 xampinyons
Preparació:
Rentem els tomàquets i els tallem per la meitat, eliminem les llavors i trèiem la polpa.
Els posem sobre una placa de forn.
A part en una paella daurem la ceba, amb el pebrot i els xampinyons, afegim el peix tallat petit i posem sal i pebre al gust i les herbes aromàtiques que més ens agradin.
Un cop fet el farcit, farcim els tomàquets i posem per sobre formatge rallat, i al forn preescalfat a 200 graus uns 20 minuts.
Boníssim!!!
Ei! QUina bona idea! Un soparet ben divertit, aquest! Jo canviaria la panga per un altre peix blanc, pel tema que un dia vaig veure un repor de com les criaven i tela... la resta, excel·lent, Sandra!
ResponEliminaGràcies Marina!!!
Eliminahummmmmmmm que bons
ResponEliminaGràcies!!!!
EliminaQue pinta tan maravillosa tienen estos tomatitos!! se me hace la boca agua!! Besos!!
ResponEliminaGracias Marta!!!
EliminaMe encanta el tomate en crudo y en salsa....asado no me sienta tan bien........aunque aveces no pueda resistirme a comerlo.
ResponEliminaBesinos
Seguro que tambien esta muy buena la receta sin asar los tomates!!!
EliminaUn beso!!!