- 12 calamars
- 2 ous
- Safrà
- Oli d'oliva
- 1 rajolí de llimona
- Sal
Preparació
Demanarem al peixater que ens netegi ben nets els calamars. Salarem i reservarem.
Prepararem la maionesa posant els dos ous, el rajolí de llimona i el safrà amb una mica d'oli en el vas de la batedora, anirem batent i mica en mica anirem afegint més oli, fins que ens quedi la maionesa ben lligada i en la textura que més ens agradi. (Per nosaltres sempre la deixo una mica liquida).
Escalfarem al foc, la planxa...i quant estigui ben calenta i posarem els calamars.
Per muntar el plat només cal posar els calamars i per sobre la maionesa de safrà.
Un plat molt vistos i boníssim!!!!!!!
Motl bona idea, la maionesa de safrà! A mi també m'agraden molt els calamars a la planxa. Petons
ResponEliminaRico rico rico, tendre que intentar hacerlo a ver que tal me sale. Muchas gracias. Un saludo.
ResponElimina