Ingredients:
- 500 grams de patates
- 50 grams de mantega
- 2 ous
- 50 grams de formatge rallat ( tipus gruyere)
- Sal
- Pebre negre
- Nou moscada
Elaboració:
Primer de tot bullirem les patates, amb pell, amb força aigua amb sal.Un cop bullides les pelem i passem pel passapurés o aixafem amb una forquilla fins que quedin amb textura de puré.
Afegirem la mantega, pebre i nou moscada. Separarem les clares dels rovells i posarem els rovells a la patata juntament amb el formatge.
Folrarem la plata del forn amb paper i posarem les patates en una manega pastissera, els i donarem forma de remolí, les pintarem amb la clara que teníem reservada i al forn uns 15 minuts a 200 graus. (sempre em de vigilar el temps de cocció, perquè cada forn funciona diferent)
Deben estar ríquisimas estas patatas, me las apunto
ResponEliminaTodas tuyas!!!
EliminaDoncs sí, Sandra, que fàcils! I queden molt xules. m'ho apunto! Les duchesse poden acompanyar molts plats, em penso! Petons
ResponEliminaT'encantaràn i com tu dius poden acompanyar infinitat de plats!!!
EliminaTenen molt bona pinta! Les probaré a fer perquè em semblen molt originals la forma de presentació i per un sopar on tens convidats, segur que queden genial! Una abraçada.
ResponEliminaMoltes gràcies Laura, ja em diràs que tal el resultat!!!
EliminaQuina pinta, semblem tant bones i tant fàcils! les haurem de tastar!!
ResponEliminaEndavant, ja em direu que tal el resultat!!!
EliminaEstas patatas son estupendas, solas o como guarnicón de platos, a mi me encantan. Besos
ResponEliminaYa tienes razon, estan buenissimas
EliminaQue estupenda guarnición. Me has recordado que hace tiempo que no las preparo y me apetecen un montón.
ResponEliminaBesos
Pues adelante, no tardes mucho en hacerlas
EliminaQue receta mas fina, y rica, no la he probado nunca, pero tienen toda la pinta de estar deliciosas. Besicos
ResponEliminaGracias Maria!!!
EliminaQuina recepta més original i amb tant bona presència...mmmmmmmm
ResponEliminaSandra, fes-li una ullada al meu bloc, tens una coseta allà ;-)
Moltes gràcies Noelia!!!
EliminaEs molt gratificant quant et reconeixen la feina ben feta!!!
Una abraçada