Ingredients:
- 400 grams de farina
- 100 grams de cervesa
- 100 grams de llet
- 50 grams d'oli d'oliva
- 1 sobre de llevat
- Sal
- Frankfurts
- Bacon
- Ketchup
- Formatge
Preparació:
Posarem tots el ingredients per fer la massa en un bol, primer els líquids i per ultim la farina i el llevat i ho amassarem fins que quedi una massa que es desenganxi de les mans.
Deixarem reposar la massa uns 30 minuts tapada amb paper film.
Tallar la massa en porcions, d'uns 80 grams aproximadament, i formar, amb l'ajuda d'un corro una especie de triangles, en la part mes ampla del triangle posar el farcit, ketchup, franfkurt, bacon i formatge(es pot posar el farcit que més vingui de gust), enrotllar i posar les puntes cap a dins perquè quedi ben tancat.
Deixar reposar uns 30 minuts més.
Fornejar durant uns 15 o 20 minuts a 200 graus, o fins que hagin agafat un to daurat.
Como dices es facil de preparar pero lo mejor es lo buenisimo que tiene que estar. Besos
ResponEliminaTe encantara
EliminaMmm qué bo! Intentaré fer-los ja que estic segura que a la meva parella li encantaran! :) Una abraçada.
ResponEliminaSi senyor us encantaràn!!! I repetireu segur!!!!
Eliminaque bo te que esta
ResponEliminaBonissim!!!
EliminaHo intentarem de fer! el pròxim cop a més de formatge el recomano que hi posis alguna melmelada de verdura, et sorprendrà!!
ResponEliminaAixo esta fet, la proxima vegada amb melmelada de ceba....!!!!!!!!!!!!
Elimina