Ja torno a ser aquí, i tinc les piles ven carregades per tornar a fer molt bones receptes i compartir-les a tots vosaltres.
I per començar us posaré una recepta de Calamars Farcits, fàcil i econòmica.
- 12 calamars
- 8 cebes
- Daus de pernil salat
- Pa rallat
- Vi blanc
Elaboració:
Primer de tot netegem els calamars (o demanem al peixater que ens els netegi).
Tallem la ceba i la daurem en una paella amb oli sal i pebre, quant estigui tobeta afegim el vi, un com el vi hagi perdut tot l'alcohol, incorporem els tentacles del calamar i les aletes juntament amb el pernil salat, remenem be i afegim una o dues cullerades de pa rallat.
Farcim els calamars i els tanquem amb escuradents, els segellem a la planxa amb una mica de sal i els deixem coure fins que estiguin daurats pels dos costats.
Llestos per servir i bonissims!!!!!!!!!!!!
Que bons, Sandra! I fets a la planxa, que no ho he provat mai perquè sempre els faig amb cassoleta, han de ser boníssims! Tots torradets. Bona proposta! i fàcil!
ResponEliminaMoltes gràcies Marina, la veritat es que són molt fàcils de fer i el resultat és espectacular!!!
ResponEliminaQuina facilitat i rapidesa! segur que algun dia en faré!
ResponEliminaSi, si probal's de fer, ja veuras com t'encantaran
EliminaHola Sandra! que ricos estos calamares, faciles y rapiditos. Aqui tienes una seguidora más. Besos
ResponEliminaGracias por seguirme!!!
Elimina