- 2 pits de pollastre
- 200 grams farina
- Orenga
- Pebre vermell fumat
- Sal
- Pebre
Preparació:
Tallem els pits de pollastre a trossos grossos, els posem en un bol, salem, posem pebre, la farina, l'orenga i el pebre vermell, barregem tot molt bé perquè el pollastre s'impregni d'aquesta mescla.
Fregim amb oli ven calent i llestos!!!!!!!!!!!!!!
Fàcil i bo! Per menjar sense forquilla...ji ji. On compres el pebre fumat? petons
ResponEliminaAl mercat de la Boqueria!!!
EliminaAii que buenos!!, tienen que estar buenisimos!! Besos desde Cocina con Marta!!
ResponEliminaTu lo has dicho buenissimos!!!
Eliminate han quedado de fabula
ResponEliminaGracias!!!
EliminaHola gracias por visitar mi blog y aqui te devuelvo la visita.
ResponEliminaSaludos
Olguis.
Me encanto tu blog, gracias por la visita, espero te quedes por aqui...!!!
Elimina