Per als blinis:
- 250 grams de farina
- 2 i 1/2 vasos de llet
- 3 ous
- 1/2 cullerada de sucre
- 1/4 cullerada de sal
- Oli
Per al farcit:
- Espinacs
- Salmó fumat
- Formatge Cremós
- Mostassa
- Anet
Preparació:
Barregem els ous amb la sal i el sucre, afegim la llet i desprès anem incorporant la farina fins tenir una pasta homogènia. En una paella anem posant petites porcions de pasta i quant estigui daurat per un costat donem la volta.Reservem.
En un vol barregem el formatge cremós la mostassa i l'anet amb una mica de sal i pebre, tot al gust!!!
Els espinacs els passarem per la paella amb una mica d'oli i sal.
Per muntar els blinis, agafem un blini posem a sobre espinacs, una mica de crema fresca i per sobre el salmó i a menjar, esta boníssim!!!!!!!!!!!!!!!
oh, sandra! Els blinis em tenen el cor robat. I em sembla que li has trobat el farcit perfecte, una presentació i gustos molt encertats! Petons
ResponEliminaMoltes gràcies Marina!!!
Eliminapero que buena pinta!!
ResponEliminaGracias!!!
Elimina