- 4 talls de llom de bacallà
- Farina
- 2 clares d'ou
- Allioli (pot ser de pot)
Preparació:
Primer de tot salarem lleugerament el bacallà i enfarinarem per fregir-lo amb oli ven calent uns minutets, posarem sobre una plata per anar al forn.
Batrem les clares a punt de neu, han de quedar molt ven muntades, un cop muntades afegirem dues cullerades d'allioli (jo el compro de la marca "chovi", ja que no es fort) i remenarem amb cura de que no es baixin les clares.
Posarem la muselina a sobre dels lloms de bacallà i gratinarem fins que estigui la muselina daurada.
Per acompanyar podem preparar unes tires de porro que fregirem amb abundant oli d'oliva i salarem lleugerament.
Bon profit!!!!!
Una de les millors maneres de fer i menjar el bacallà... al meu gust, eh :-)
ResponEliminaPTNTS
Dolça
La veritat es que es molt sencill i bonissim!!!
EliminaCarai, que bo! Com diu la Dolça, de les maneres més exquisides que té la preparació del bacallà. I aquests xips de porro t'hi queden fantàsticament col·locats! Petons
ResponEliminaMoltes gràcies Marina, petons!!!
Eliminanunca lo he probado, se ve estupendo
ResponEliminaPruebalo, te encantara ya lo veras!!!
Elimina