Ingredients:
- 500grams de tomàquets madurs
- Alfàbrega
- 1 polsim de sucre
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva
Preparació:
Primer de tot tallem els tomàquets i els triturem juntament amb unes fulles d'alfàbrega, sal, pebre i una mica de sucre.
Ho deixem triturar tot junt uns 3 o 4 minuts fins que quedi una salsa llisa.
Mentre s'està triturant anem afegint mica en mica oli d'oliva per tal de que emulsioni tot junt.
A part preparem l'oli d'alfàbrega posant oli d'oliva i fulles d'alfàbrega en el pot de la batedora i triturant tot junt.
Per emplatar he pensat en dues versions, la versió xarrup per un aperitiu i la versió per un primer plat.
He servit acompanyat amb uns dauets de formatge blau i una fulleta d'alfabrega.
Quin got més xulo! I quina recepta més bona...! Petons
ResponEliminaSempre busco gots i plats originals i aquest en particular va sortir d'andorra...!!!
ResponEliminaUna receta perfecta para el veranito,bien fresquita de ve de estar buenisima!!,como entrante la veo perfecta!!,acavo de descubrir tu blog,me quedo como seguidora,te invito a que te pases por los mios!un saludo;))
ResponEliminaMuchas gracias Miriam!!!! Me passo tambien por los tuyos!!!
ResponElimina