Ingredients:
- 4 pastanagues
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- Rames d'api
- 1 cogombre
Dip de formatge i xampinyons:
- Formatge crema 0% matèria grassa (unes 6 cullerades soperes)
- 1 sobre de crema de xampinyons (dels que van en pols)
- Sal
- Pebre
- Formatge light tipus philadelphia
- 6 o 7 anxoves
- 6 cogombrets en vinagre
Preparació:
Per preparar els crudités només cal que tallem les verdures en palets, reservem.
Per preparar el dip de xampinyons, posem en un vol el formatge 0% matèria grassa, una mica de sal una mica de pebre i el sobre de crema de xampis, remenem tot molt bé i ja esta llesta.
Per preparar el dip d'anxoves, posem en el vas de la batedora el formatge, les anxoves i els cogombrets i triturem fins obtenir una pasta, i llesta.
Per servir posem les verduretes separades en vasets i els dip's al mig per poder sucar, boníssim!!!!!!!!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada