Ingredients:
- "Obleas" per crestes
- Crema de cacau
- Oli
Preparació:
Tallem les "obleas" per la meitat, farcim amb la crema de cacau i tanquem com si fos una cresta amb l'ajuda d'una forquilla, fregim amb abundant oli ven calent i quant estiguin roses les trèiem del foc i deixem sobre paper de cuina perquè perdin l'excès d'oli, li posem sucre per sobre, millor si és sucre llustre.
Hola! M'encanta! Però tinc una pregunta. Per què les talles per la meitat, què vols dir, tallar-les amb ganivet o simplement doblegar-les? ho provaré.
ResponEliminaBon dia Marina, les tallo per la meitat perque em sembla que una blea sensera es molt empalagosa i tallades per la meitat queden els bartolillos mes petitets i mes monos...!!!!! pero si vols fer una oblea sensera cap problema.
EliminaHo deia perquè aleshores no queden en forma de circumferència, no? Com t'ho fas per enganxar els extrems?
EliminaNo, queden com mitja circumferència...els enganxo igual amb l'ajuda d'una forquilla i com si fos una cresta normal!!!
Elimina