Ingredients:
- Pols d'all (també es pot posar un gra d'all, però jo ho trobo una mica fort de gust)
- 400 grams de mongeta cuita (la recepta original es amb cigrons)
- 60 grams d'aigua
- 30 grams de suc de llimona
- 40 grams de pasta de sèsam (jo hi poso llavors de sèsam torrat)
- 70 grams d'oli d'oliva
Preparació:
És tant fàcil com posar tots els ingredients en el vas de la batedora, (o en la thermomix), triturar-ho tot junt, fins que quedi una pasta homogènia. Ja esta llest per menjar, al moment de servir si posa una mica de pebre vermell per sobre i unes llavors de sèsam i a gaudir!!!!!
Me encanta el hummus, nunca lo he hecho, siempre lo he comprado, voy a atreverme con el de judía a ver que tal, estan cocidas, en remojo ó secas?
ResponEliminaBesotes Sandra solete
Tienes razon, ya lo he modificado.....las judias tienen que estar cocida y pueden ser perfectamente de bote.
ResponEliminaAtrevete ya veras que rico...!!!!
Un abrazo