Ingredients:
- 450 grams de farina
- 125grams de mantega fosa
- 1/2 vas d'oli de girasol
- 100grams de sucre
- 50 grams de coco rallat
- 1 ou
- 1 polsim de sucre vainillat
- 1 polsim de llevat químic
- Xocolata per fondre
Preparació:
Barregem la mantega fosa, l'oli i el sucre. Hi afegim el sucre vainillat, el coco i l'ou, remenem bé i incorporem poc a poc la farina i el llevat.A de quedar una pasta que no s'enganxi a les mans.
Separem en petites porcions allargades en forma de croqueta i les arrebossem amb sucre i coco rallat.
Disposem les croquetes sobre una placa de forn amb paper sulfuritzat i enfornem amb el forn preescalfat a uns 180 graus durant uns 10, 15 minuts. (Dependrà de cada forn).
Deixem refredar i un cop fredes desfem la xocolata amb una mica de llet i suquem les puntes de les croquetes i deixem que la xocolata es refredi, llestes!!!!!!
Madre mía Sandra que pinta tienen, me la llevo con tu permiso a ver que tal me salen
ResponEliminaBesotes artista
Todas tuyas, seguro que te saldran de miedo!!!
EliminaUn abrazo
Deliciosas, tendre que probarlas si o si, asi que me las llevo.
ResponEliminaBesos. Lola
Porsupuesto, me encanta que os encanten!!!! Ya me contaras que tal!!!!
ResponElimina