10 de maig del 2012

Canelons de salmó fumat amb pesto de julivert!!!


Ingredients:

  • 12 Plaques de caneló precuites
  • 1 bossa de Mesclum d'enciams
  • 400 grams de Salmó fumat
  • Salsa de soja (al gust)
Per al pesto de julivert
  • Oli d'oliva
  • Parmesano
  • Julivert
  • Pinyons
  • Sal
Preparació:
Primer de tot prepararem el pesto posant tots els ingredients en el vas de la batedora i batrem tot junt, reservem. Prepararem les plaques de canelons tal com indica el fabricant i deixarem escórrer, a part tallarem el salmó fumat a tires i barrejarem amb el mesclum d'enciams una mica de sal, un rajolí d'oli i un raig de salsa de soja.
Per muntar el plat posarem una mica de la barreja del mesclum amb el salmó sobre les plaque de canelons i enrotllarem, servirem amb una rajolí de pesto de julivert per sobre, boníssim!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada