Ingredients:
- 4 patates
- 20 olives
- 1 lluna de pebrot escalivat
- 2 llaunes de tonyina
- Palets de cranc
- Maionesa
- 1 ou dur
Preparació:
Primer de tot posarem a coure les patates amb pell amb aigua bullent amb sal durant aproximadament uns 20 minuts.
Les pelem, les passem pel passapurés, salpebrem i les deixem refredar.
A part barrejarem les olives tallades a trossos, el pebrot, la tonyina, els palets de cranc i la maionesa amb l'ou dur.
Fer rodones amb el puré sobre de paper film i posem a sobre una bona quantitat de farcit i tanquem en forma de bola amb l'ajuda del paper.
Deixem refredar a la nevera, un cop fred servim amb una mica de maionesa i unes olivetes.
Ningú diria que són només patates amb tonyina, Sandra... i la sorpresa, a dins! amb pebrotet i tot! Bona idea, guapa.
ResponEliminaLa veritat es que el resultat es espectacular, i més encill no pot ser, ja ho provaras i em dius que tal!!!!!!!!!!!
EliminaPues si que es sencillo Sandra, pero no veas que bonito te ha quedado, además que con estos calores apetecen cosas así fresquitas
ResponEliminaBesos x mil
Muchas gracias, al final me podre colorada con tanto alago...!!!!
ResponEliminauuummm... que ricas!! me la apunto!!! Un saludo.
ResponElimina