28 de maig del 2012

Enrotllat de salmó!!!


Ingredients:

  • 200 grams de salmó fumat
  • 200 grams de formatge curat
  • Julivert o altres especies verdes.
Preparació:
Primer de tot rallarem el formatge, i afegirem el julivert, ho fondrem  al foc, al bany maria o be en el microones. Posarem la barreja un cop desfeta entre dos trossos de paper film, estirarem amb un corró fins que quedi una capa ben fina, traurem el paper superior i posarem per sobre del formatge el salmó fumat.
Enrotllarem i deixarem a la nevera un mínim de 30 minuts perquè s'endureixi, un cop fred ho tallarem a rodanxes i llest per menjar. 
Fàcil i sorprenent!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

  1. Bona idea, Sandra! Normalment sempre he vist com el salmó enrotlla el formatge. En el teu cas, el formatge enrotlla el salmó! I amb aromes d'herbes, que bo! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es bonissim i a casa mai en faig prou...!!!! Gracies!!!

      Elimina
  2. Sandra vaya cabecita llena de ideas buenas que tienes, lo que más me gusta es lo sencillo que lo haces y el resultado tan espectacular
    Besos princesa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias....es lo que tiene la cocina, a veces salen recetas fantanticas!!!!
      Muchas gracias!!!

      Elimina