Ingredients:
- 200 grams de salmó fumat
- 200 grams de formatge curat
- Julivert o altres especies verdes.
Preparació:
Primer de tot rallarem el formatge, i afegirem el julivert, ho fondrem al foc, al bany maria o be en el microones. Posarem la barreja un cop desfeta entre dos trossos de paper film, estirarem amb un corró fins que quedi una capa ben fina, traurem el paper superior i posarem per sobre del formatge el salmó fumat.
Enrotllarem i deixarem a la nevera un mínim de 30 minuts perquè s'endureixi, un cop fred ho tallarem a rodanxes i llest per menjar.
Fàcil i sorprenent!!!!!!!!!!!
Bona idea, Sandra! Normalment sempre he vist com el salmó enrotlla el formatge. En el teu cas, el formatge enrotlla el salmó! I amb aromes d'herbes, que bo! petons
ResponEliminaEs bonissim i a casa mai en faig prou...!!!! Gracies!!!
EliminaSandra vaya cabecita llena de ideas buenas que tienes, lo que más me gusta es lo sencillo que lo haces y el resultado tan espectacular
ResponEliminaBesos princesa
Muchas gracias....es lo que tiene la cocina, a veces salen recetas fantanticas!!!!
EliminaMuchas gracias!!!