Ingredients:
- 300 grams aigua tèbia
- 20 grams llevat premsat fresc
- 500 grams de farina
- 5 grams de sucre
- 10 grams de sal
- Tomàquets secs
- orenga
Preparació:
Posem en un vol l'aigua i desfem el llevat, afegim la farina, el sucre i la sal, ho pastem tot molt bé fins que la massa no s'enganxi al dits, ho deixem reposar una mitja hora.
Un cop hagi reposat, pastem una mica més perquè perdi tot l'aire i afegim els tomàquets secs tallats petitets i l'orenga, pastem bé perquè s'incorporin els ingredients.
Formem barretes, panets....ho posem en una plata de forn folrada amb paper vegetal, ho tapem i ho deixem reposar uns 30 minuts, quant hagi reposat i fem uns talls amb un ganivet o ve amb unes tisores.
Preescalfem el forn a uns 220 graus i fornegem de 20 a 25 minuts(el temps de cocció dependrà de cada forn)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada