6 de març del 2012

Bunyols de quaresma!!!


Ingredients:
  • 170 grams de farina de rebosteria
  • 1 culleradeta de llevat químic
  • 250 grams d'aigua
  • 100 grams de mantega
  • 1 pessic de sal
  • 1 cullerada de sucre
  • 4 ous grans
  • Oli d'oliva
  • Sucre
  • Canyella en pols
Preparació:
En un bol posem l'aigua, la mantega desfeta(la desfarem al microones) ,la sal i el sucre i barrejarem, afegirem la farina i el llevat i barrejarem, un cop estigui ven barrejat afegirem el ous batuts un per un i ho barrejarem tot bé fins que ens quedi una pasta espessa, deixem reposar la massa uns 10 minuts,
En un paella amb força oli calent, fregirem els bunyols agafant de una en una petites quantitats amb una cullera, retirem els bunyols en una font sobre paper absorbent ja que deixaran anar molt oli.
Un cop estiguin tots fregits i freds el arrebossarem amb una barreja de sucre i canyella, i ja estan llestos.
BONÍSSIMS!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada